Efterskolernes Aften 11. januar 2017 kl. 18-21

"Vil du tænde, må du brænde" - sådan står der skrevet på den gamle talerstol, og sådan opleves hver dag på STABY efterskole. Her vil du møde undervisere, der brænder maksimalt for deres fag, så vi sammen kan tænde din flamme og udnytte dit fulde potentiale. 

Vi glæder os til at se dig til Efterskolernes Aften 2017 på STABY efterskole. På denne side kan du se lidt om vores efterskole, men som med så meget andet, så skal vi helst opleves helt tæt på. Det at gå på efterskole handler om nærheden, atmosfæren, sammenholdet og hyggen - det kan være svært at formidle via en hjemmeside.  

Er du forhindret d. 11. januar, så har du altid mulighed for at booke en rundvisning, når det passer dig. Bare tryk på knappen. Du kan også vælge at trykke på knappen, der tager dig til forsiden. Her kan du selv gå på opdagelse i vores digitale univers. Snyd dog ikke dig selv for en tur omkring vores side på Facebook eller Instagram

Gå til forsiden Book rundvisning Tilmeld dig STABY
“Efterskole forklares bedst ved at opleve det. Grib chancen til Efterskolernes Aften.” Anders Boll Mikkelsen, forstander

Fordybelse

Fordybelse

Hos os er der plads til fordybelse, så du kan udvikle dig. Denne fordybelse har vi afsat ekstra tid til på linjerne i 10. klasse.

Læs mere om vores linjefag

Fællesskab

Fællesskab

Dagligdagen på en efterskole byder på tætte venskaber og et kæmpe fællesskab. Her kan du læse mere om dagligdagen på STABY.

Læs mere om dagligdagen

Faglighed

Faglighed

Et år på efterskole byder på mange oplevelser, tid til at dyrke interesser og få mange nye venner. Vi glemmer dog ikke det faglige.

Læs mere om undervisningen
“På STABY er ikke to dage ens. Jeg bliver hele tiden udfordret og får nye oplevelser.” en elev