CAMP STABY 2017 for 4. - 7. klasse

På staby efterskole vil vi gerne tilbyde dig en rigtig spændende og aktiv oplevelse I din sommerferie!

Campen henvender sig til elever i 4. - 7. Klasse.

På STABY efterskole vil vi gerne tilbyde dig, der går i 4. - 7. klasse en rigtig spændende og aktiv oplevelse i din sommerferie. Du kommer til at prøve nye og anderledes udfordringer - hos os står tiden aldrig stille. Fuld fart frem og masser af hygge - sådan er CAMP STABY!

Vores store springcenter er klar, så du kan lære en masse nye spring. Den nye, moderne kunstgræsbane står klar til fodboldkunster. Stort outdoor-område med bl.a. klatretårn og bålsted skaber helt nye muligheder for dig, der elsker at være aktiv i naturen. Multisalen indbyder til rytme/gymnastik og musik på den store scene, hvor du både kan synge og spille på instrumenter. Der vil også være en masse konkurrencer, sjov og ikke mindst hygge.

Har du spørgsmål eller andet så kontakt os på tlf. 97491112 eller mail sekretaer@stabyefterskole.dk

HVORNÅR:

CAMP STABY: SØN. 6. AUGUST kl. 16 - ONS. 9. AUGUST 2017 kl. 16 (FYLDT)

PRIS:

Prisen for denne fantastiske sommeroplevelse på STABY efterskole inkl. overnatning, dejlig mad, t-shirt, drikkedunk og en masse nye venner er kun 895.- kr.

LUKKET FOR TILMELDING

Tilmeldingen starter tors. d. 22. september 2016 kl. 12 og slutter man. d. 1. maj 2017 kl. 12.
Camp Staby er fyldt op for denne gang. Tilmeldingen er derfor lukket.