Nyheder

Stort og småt fra Staby Efterskole lige til at skrive i din kalender

30
sep

Efterskolernes Dag

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi Staby Efterskole på Efterskolernes Dag og find ud af, om vi er noget for dig. Her kan se alle vore spændende fag og endda selv prøve at være med. Så tag gerne træningstøjet med og oplev hyggen, sammenholdet og de fede faciliteter helt tæt på. 

Læs mere
01
feb

Opvisningsplan 2018

Her kan I se opvisningsplanen for forårets gymnastikopvisninger. Vi har stadig plads til flere opvisninger. Send os en mail, hvis vi skal besøge en hal nær dig. Planen opdateres løbende. 

Læs mere
10
jan

Efterskolernes Aften

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi Staby Efterskole til Efterskolernes Aften og find ud af, om vi er noget for dig. Her kan se alle vore spændende fag og mærke efterskolestemningen. Så tag familien med og oplev hyggen, sammenholdet og de fede faciliteter helt tæt på.

Læs mere
21
sep

Tilmelding til Camp Staby og Musikkens Døgn

Torsdag den 21. september 2017, kl. 12.00 åbnes der for tilmelding til Camp Staby 2018 og Musikkens Døgn 2018. Læs mere på forsiden, hvor du også finder link til tilmelding. Husk - det er efter "Først til mølle...". 

12
sep

STABY investerer i nyeste kunstgræsbane

STABY efterskole har målrettet skabt nogle af landets bedste faciliteter for efterskoleelever. Indtil videre har der været fokus på indendørsfaciliteter med nyrenoverede værelser, springcenter, danse- & musiksal og idrætshal. Nu satses der mere end 5 millioner kroner på udendørsfaciliteter med MTB-bane og boldbaner, herunder en supermoderne kunststoffodboldbane.

Læs mere