Nyheder

Stort og småt fra Staby Efterskole lige til at skrive i din kalender

28
sep

Vi søger en dygtig og engageret lærer

Vi søger pr. 1. november 2017 en dygtig og engageret lærer, som kan undervise vore elever i MATEMATIK og FYSIK/KEMI i 9. – 10. klasse samt brænder for FODBOLD eller HÅNDBOLD. Der er tale om en fast stilling. 

Læs mere
21
sep

Tilmelding til Camp Staby og Musikkens Døgn

Torsdag den 21. september 2017, kl. 12.00 åbnes der for tilmelding til Camp Staby 2018 og Musikkens Døgn 2018. Læs mere på forsiden, hvor du også finder link til tilmelding. Husk - det er efter "Først til mølle...". 

01
sep

Efterskolernes Dag

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi Staby Efterskole på Efterskolernes Dag og find ud, om vi er noget for dig. Her kan se alle vore spændende fag og endda selv prøve at være med. Så tag gerne træningstøjet med og oplev hyggen, sammenholdet og de fede faciliteter helt tæt på. 

Læs mere
12
sep

STABY investerer i nyeste kunstgræsbane

STABY efterskole har målrettet skabt nogle af landets bedste faciliteter for efterskoleelever. Indtil videre har der været fokus på indendørsfaciliteter med nyrenoverede værelser, springcenter, danse- & musiksal og idrætshal. Nu satses der mere end 5 millioner kroner på udendørsfaciliteter med MTB-bane og boldbaner, herunder en supermoderne kunststoffodboldbane.

Læs mere