Efterskolernes Dag 24. september 2017

Vild med outdoor?

Vild med gymnastik?

Vild med efterskole?

Det er fedt at miste jordforbindelsen. Få det store sug i maven. Turde springe ud. Give slip. Bare lukke øjene. – Det har vi masser af!

Mere end 20 forskellige tilbuds- og fokusfag. Fire stærke linjer i gymnastik, fodbold, musik og outdoor, hvor du får ledererfaring. Fede faciliteter og en helt ny og lækker FIFA Pro kunstgræsbane. Skitur. Musical. Turneringer. Stævner. Kreative konkurrencer. Adventure Race. Og meget, meget mere. Bare drøm - sammen gør vi drømmene til virkelighed. 

Men ta’ ikke fejl. Først løser vi de bundne opgaver. 
Engageret læring. Personlig udvikling. Uddannede lærere. Sund kost. Fordybelse. Og lektierne. Alt det jordnære. For sådan er vi også på STABY...og så har vi det bare hyggeligt imens. 

Facebook Book rundvisning

Vild med fodbold?

Vild med musik?

Eleverne laver miniopvisning

Kl. 16.30 kan du i hallen opleve eleverne lave miniopvisning. Bagefter er der spring i vores springcenter. En oplevelse, du ikke bør gå glip af.

Vær en del af oplevelsen og mærk hyggen

Når du kommer til Efterskolernes Dag, så behøver du ikke bare kigge på. Medbring aktivt tøj og prøv kræfter med spring, nå til tops i klatretårnet eller måske er du mere til musik? Hos os må du prøve det hele. 

“Jeg har fået de bedste og længste venskaber her.” - tidligere elev