HAR DU LYST TIL EFTERSKOLELIVET?

skal du vælge 9. eller 10. kl. på efterskole? måske har du lyst til efterskolelivet i både 9. og 10. valget er individuelt og helt op til dig.

Hvorfor 9. klasse på efterskole?

Har du lyst til forandring og nye udfordringer?

Har du lyst til at blive mere moden, lære noget om dig selv og stå på egne ben?

Har du lyst til at prøve nye sider af hos dig selv eller dygtiggøre dig i det, du allerede brænder for?

Holdstørrelse og elevfordeling

Vi har 4 9.klasser med ca. 22 elever i hver klasse.

Derudover har vi 4. 10. klasse med ca. 22 elever i hver klasse.

Man følger sin stamklasse i alle de obligatoriske fag, mens man er sammen med 10. årgang i fokus- og tilbudsfagene.

Undervisning, pligter og aktiviteter

9. årgang har 40 undervisningslektioner pr. uge og en studietime om aftenen, hvor man kan gå i lektiecafé.

Selvfølgelig er der en hverdag med ansvar og pligter, men der er selvfølgelig tid til hyggeligt og aktivt samvær og en lang række uforglemmlige oplevelser spredt ud over året.

Du kan også vælge 10. klasse.

Oven i de mange fælles oplevelser er 9. årgang på deres helt egen studietur til København.

Ønsker du at blive mere moden, have mange mennesker omkring dig, få masser af faglige udfordringer, kunne vælge blandt mange valgfrie fag, have højt aktivitetsniveau, så skulle du overveje...

Staby Efterskole