holdspil er fedt!

staby efterskole tilbyder fodbold, håndbold, volley, badminton.

kom og oplev vores nye kunstgræsfodboldbane.

Boldspil er en vigtig del af Staby Efterskole

Vi tilbyder:

• fodbold (ude og inde) - fokusfag med 4 lektioner om ugen
  • håndbold for drenge og piger - tilbudsfag med 2 lektioner om ugen
  • Volleyball - tilbudsfag med 2 lektioner om ugen
  • Badminton - tilbudsfag med to lektioner om ugen

Fodbold foregår på vores nye kunstgræsbane, som kan benyttes hele året.

Du har mulighed for at skifte fag til jul, men kan også vælge at fortsætte med det samme fag.

4-skolecup og Vestjyske mesterskaber

Skolen har et sportssamarbejde med 3 andre efterskoler inden for ovennævnte sportsgrene - kaldet 4 skolecuppen, hvor vi dyster mod hinanden og kæmper om at hive pokalen hjem til egen skole.

Hvert år deltager vi også i de vestjyske mesterskaber i de pågældende idrætsgrene og forsøger at kvalificere os til danmarksmesterskaberne.

Dermed har vi altid et mål at arbejde henimod, samtidig med at konkurrencer er med til at skabe holdånd og motivation til at yde sit bedste.

Faciliteter skal bruges

Ud over de fastlagte timer bliver kunststoffodboldbanen, hallen, multibane, beachvolleybaner og strandhåndboldbanen, flittigt brugt til at spille og træne. Nogle gange er det elevarrangeret, andre gange er det lærerne, der sætter gang i klasseturneringer m.v. Skolen råder ligeledes over faciliteter til bordtennis og basketball.

Læs også om de mange andre spændende tilbudsfag/ fokusfag på Staby Efterskole.