FRISK LUFT, OPLEVELSE OG LÆRING

Adventure/outdoor er for alle friske piger og drenge, som elsker Frisk luft, oplevelse og læring.

“Outdoor/Adventure er et alsidigt fag, som selvfølgelig handler om at være i naturen, men også at lære at kunne klare sig udendørs. Vi er på mange ture, ligesom adventurerace mod andre efterskoler er en del af oplevelsen” dreng elevholdet 2015-16

Adventure/ outdoor

Adventure/Outdoor er masser af læring om natur, navigation og udfordringer. En del af undervisningen ligger op til adventurerace, som kort fortalt er konkurrence for hold (blandet drenge og piger).

Der dystes i friluftsrelaterede discipliner som: løb, mountainbike, kano, kajak-orientering, klatreaktiviteter, skydning (såvel gevær som bueskydning).

I princippet er det kun holdet og lærerens fantasi, der bestemmer, hvad der kan inddrages i Adventure/Outdoor.

Gennem hele forløbet vil eleverne stifte bekendtskab med masser af natur- og adventureracediscipliner.

Læs også om vores øvrige fag, som badminton, knivmageri, mountainbike og volley. 10. kl. har ligeledes en friluftslinie.