Klar til optagelse, kamera kører, værs'go!

Instruktør? Skuespiller? Klipper? Vælg filmproduktion!

Drømmer du om at producere film, går du med en skuespiller i maven eller du måske mere til redigering foran computeren - på filmproduktion er der plads til netop dig!

Ved at vælge filmproduktion lærer du hele processen fra idé til premiere. Du vil få den nødvendige baggrundsviden, masser af eksempelopgaver og fedt udstyr til din rådighed, så du bliver parat til at arbejde med netop din idé.

Du får også mulighed for at producere reklamefilm, som fx kan bruges på skolens facebookside. Der er også mulighed for at deltage i filmfestival for efterskoler.

Planlægning

Eleverne lærer om optageteknik, drejebog og dramaturgi. Dette underbygges med praktiske øvelser, som gør eleverne klar til selvstændigt at skabe videoproduktioner og på egen hånd håndtere en optagelse.

Optagelse

Eleverne benytter til optagelse af videomaterialet egne kameraer og smartphones samtidig med at skolens eget udstyr er i spil. Vi leverer råmateriale til TV/MIDT-VEST gennem deltagelse i deres mobilhold.

Redigering

Optagelserne klippes og redigeres i Premiere Elements, som alle elever får installeret på deres egen computer. Vi leger også med multicam-optagelser i FinalCut.