Elsker du bare at lave mad?

LÆR AT LAVE GOD MAD.
DET VIL KOMME DIG TIL GODE, NÅR DU ER VÆK FRA MORS KØDGRYDER

Madkundskab som fokusfag

I faget "Madkundskab og lidt mere.." skal du ikke bare lære at lave mad. Du skal helt ned i processen, få styr på de ting, der sker, når råvarer tilberedes på bestemte måder, og selvfølgelig skal den gode mad også nydes.

Hvordan bliver en hot dog til gourmetmad?
Kan koldskål være andet end kærnemælk og kammerjunkere?
Hvilken betydning har andre kulturer på vores madlavning? 
Hvorfor er planlægning og struktur vigtigt? 

Du lærer også om:

  • Gode arbejdsvaner
  • Hygiejne
  • Brug af forskellige tekniske hjælpemidler
  • Bordskikke
  • Borddækning
  • Madvaner


Du kan også vælge kost og mad som tilbudsfag

Skolen har i efteråret 2015 indrettet nyt hjemkundskabslokale