Musik & band får dig med på beatet

Oplev eleverne til Forårskoncerten 2016!

Søndag d. 29. maj 2016 kl. 19.30-21.00 kan du på Staby Efterskole opleve musikeleverne give koncert på scenen i Multisalen.

Her gives der således plads til både individuel sparring, fred og frihed til musikalsk selvudvikling, musikteori, - og ud af alt dette skaber vi de fedeste rockbands, sangduoer og solister. Det musikalske repertoire er i høj grad elevbestemt, og der gives rum til det spontane musikalske udtryk såvel som den indstuderede detalje. Til din inspiration vil du få besøg og undervisning af dygtige MGK elever fra Holstebro Musikskole, men også af dygtige fritidsmusikere. Du kommer på musikturné og på besøg på andre efterskoler og til mindst to koncertoplevelser.

Der laves mange aktiviteter for at sikre sammenholdet og de nære relationer, som er afgørende for at kunne spille sammen. Et af arrangementerne er musikweekenden, hvor musikeleverne hygger og dygtiggør sig alene på skolen - også gennem alternative ting som at spille på flasker eller gulerodsfløjter.

“Eleverne skal blive så fortrolige med at spille sammen, at de kan spille koncerter både på og uden for skolen.” Holger Lau Jensen, lærer

LÆS OG FORSTÅ MUSIK

Vi arbejder hele tiden på at eleverne bliver så fortrolige med deres instrument(er) og med sammenspilssituationer, at de kan videreudvikle deres færdigheder uden for undervisningen og bidrage til det musikalske liv på skolen.

SMÅ HOLD

Den optimale holdstørrelse vil være max. 8 elever, men da mange traditionelt vælger faget, kan holdene være på op til 12 elever. Derfor vil det være hensigtsmæssigt i kortere perioder at lave mindre sammenspilsgrupper.

LÆR AT SPILLE PÅ ET INSTRUMENT

Eleverne tilegner sig basale eller videregående tekniske færdigheder på ét eller flere instrumenter ('sang' forstås i denne sammenhæng også som et instrument), der gør dem i stand til at spille sammen med andre og derved videreudvikle sig musikalsk.

flyt dine musikalske evner,
hvad enten du er sanger, guitarist, trommespiller eller til blæs.