Åben øjnene og se mulighederne

Fokus på dig

På Staby Efterskole har du ekstra mange muligheder. Udforsk alle sider af dig selv og søg nye udfordringer gennem mere end 20 forskellige tilbuds- og fokusfag.
Se dine fag her

Book en rundvisning

Kig endelig forbi inden du tilmelder dig. Kom og oplev Staby Efterskole og mærk den hjemlige og rare atmosfære i dejlige omgivelser.
Se mere her

Moderne faciliteter

Staby Efterskole er en moderne og veludbygget skole med et væld af faciliteter. Her får du alle muligheder for at finde netop din vej.
Se vore faciliteter her

Ny FIFA Quality PRO kunststofbane

Læs mere om kunststofbanen

Book en rundvisning

Med den nye kunststofbane får du de bedste forudsætninger for at gå i dybden og nørde mere med din interesse, give talentet et boost og virkelig dygtiggøre dig. Du spiller på en helt ny kunstgræsbane med træningsområde. Alt sammen indrammet af hegn og lysanlæg.

Så bliver det ikke meget federe at træne fodbold. 

Fodboldlinjen på STABY efterskole laver øvelser på kunststofbanen

Gymnastik

Gymnastik

Gymnastik er et vigtigt element i vores hverdag. Alle elever har mindst 5 timers obligatorisk gymnastik og har desuden mulighed for at vælge mere rytme eller spring. Alle elever deltager i skolens gymnastikopvisninger. Vi har rigtig gode faciliteter - multisal m. spejle, alm. idrætshal samt et stort nyt springcenter med trampoliner og klodsgrav.

Læs mere om gymnastik

Bold

Bold

På Staby Efterskole kan du vælge fodbold, håndbold, volleyball og badminton. Vi deltager i flere forskellige turneringer i de 4 boldspil. Herudover spiller vi alle slags bold i fritiden. I en del af gymnastiktimerne er der ligeledes aktiviteter udendørs, hvor forskellige boldspil afprøves sammen med forskellige discipliner i atletik. Vi har masser af udfordringer for alle.

Læs mere om bold

Musik

Musik

I vores veludstyrede musiklokaler har vi alle muligheder for at skabe fed musik. Vi har et også et stort korrum samt musikscene med professionel lys og lyd, hvor der er mange muligheder for performance og store koncerter. Du kan også udfordre dig selv på et nyt instrument og lære guitar fra bunden. Vi deltager også i musikfestival, musikturne og musical.

Læs mere om musik

En boglig efterskole

En boglig efterskole

Staby Efterskole er en efterskole i Jylland. Vi er en grundtvigsk efterskole fra 1923. Vi arbejder konstant med nytænkning og udvikling, men med respekt for traditioner udvikler vi hverdagen og efterskolen.

Se fagene

Linjer i 10. klasse

Linjer i 10. klasse

Staby Efterskolen tilbyder 4 forskellige linjer for vore 10, klasser. GYMNASTIK, FODBOLD, MUSIK, OUTDOOR. Du skal gøre op med dig selv, hvor din interesse ligger. Der bliver mulighed for fordybelse og dygtiggørelse, uanset hvilket fag du vælger. Tanken er, at du både skal lære selv, men også klædes på til at kunne lære fra dig.

Se vores linjer

Camp Staby 2017

Camp Staby 2017

For 6. år arrangerer Staby Efterskole - Camp Staby. Camp Staby er for 4. - 7. klasses elever! På campen prøver man det aktive liv på efterskolen, med både gymnastik, fodbold, musik, outdoor og meget mere. Da Campen er utrolig populær har vi valgt at lave to camps, som man kan vælge imellem.

Læs mere om staby camp