voetbalshirts kopen

Jump and Dance vildt fedt sjovt

Dans, spring og opvisning - er du klar?

Har du mod på nye udfordringer og er vild med gymnastik, spring, rytme eller dans? Vi tilpasser niveauet til DIG.

Jump and Dance henvender sig til elever i 5. - 8. klasse.

Vi skal på ét døgn lære nye spring, nye koreografier og én opvisning. Du vælger ved tilmeldingen, om du er til rytme eller spring.

Og ja - det er muligt! Vi står klar med topmoderne faciliteter, fede koreografier, dygtige instruktører og et kanon hyggeligt program - vi mangler bare dig!

Vore dygtige gymnastiklærere samt 10. klasses gymnastiklinjen står for inspirationen og undervisningen. Du kan læse mere om indholdet for døgnet på vores hjemmeside. Det bliver vildt fedt sjovt!

Springerne skal:
- Springe bane
- Springe trampolin
- Lave et springkoncept

Rytmerne skal:
- Lære nye og udfordrende koreografier
- Danse hiphop
- Lege med håndredskaber

Sammen skal vi:
- Lære en start- og slutserie
- Have det sjovt, hygge og grine

Hvornår er det?

Fredag den 14. december kl. 18.30 til lørdag den 15. december 2018 kl. 16.00.

Hvad får du?

Jump & dance inkl. overnatning, drikkedunk, lækker mad, flot t-shirt samt masser af fed aktivitet. 24 timer med fuld fart, spring, dans, nye venskaber og én opvisning. Er du klar?

Alt dette koster kun 399,- kr.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeldingen starter torsdag d. 27. september 2018 og slutter søndag d. 25. november 2018.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 9749 1112 eller post@stabyefterskole.dk.

Tilmeld dig lige her