Elsker du gymnastik og bevægelse?

Er du klar på nye udfordringer og tør du udfordre dig selv?

Elsker du at lave gymnastik og bevæge din krop? Så er Gymnastik og bevægelse det rette fokusfag for dig. Du skal være klar til at give dig i kast med nye udfordringer, men samtidig også være villig til at bruge tid på at dygtiggøre dig inden for de elementære rammer.

Vi vil nemlig arbejde med mange forskellige genrer og bevægelsesformer og blandt andet fordybe os i moderne dans, hip hop, waacking, yoga, pilates, gymnastik og håndredskaber. Det er et fag, hvor alle bevægelsesmuligheder skal dyrkes, og du vil garanteret stifte bekendtskab med noget, du aldrig har prøvet før.

Deltager man det første halve år, vil man indgå i en ekstra del af opvisningen, så det forpligter også på det punkt. Der er alle muligheder åbne for at blive en bedre gymnast/danser, men det er din arbejdsindsats, som bestemmer udfaldet.

Du kan også vælge rytme/dans

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
  at Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.HasProperty(IPublishedContent content, String alias)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_media_cshtml.Execute() in d:\web\stabyefterskole.dk\www\Views\Partials\Grid\Editors\Media.cshtml:line 34
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in d:\web\stabyefterskole.dk\www\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20