faciliteter i verdensklasse

EN EFTERSKOLE MED EN HISTORIE

Der har siden 1853 været skole af forskellig type. Først højskole, senere vinterlærerseminarium og sidst efterskole fra 1923.

Skolen fremstår i dag som en flot og fuldt udbygget skole med plads til ca. 180 elever.

Eleverne bor på dejlige nyere eller nyrenoverede værelser - næsten alle 2-mandsværelser. Toilet og bad findes på en del værelser og ellers på gangene.

Vi sætter en ære i at få vores skole til at fremstå med atmosfære og hjemlig hygge.

Kom og se med egne øjne

MODERNE FACILITETER

Staby Efterskole er en meget sammenhængende skole med nogle meget flotte og veludbyggede faciliteter.

I stueplan findes klasselokaler, værksteder, hal, multisal, springcenter, biotek, foredragssal og spisesal. Vi har veludstyrede klasselokaler og et velfungerende internetforbindelse over hele skolen.

Vi har inden for de sidste år fået nye naturfagslokaler, hjemkundskabslokale og stor scene til musik i multisalen.

Sidste nye udvikling er vores udendørs faciliteter, som har fået et stort løft med en FIFA Pro kunstgræsfodboldbane, multibane til basket, tennis og fodbold, tre beachvolleybaner, strandhåndboldbane, MTB spor samt stor badesø.

ALTING FREMSTÅR NYT OG INDBYDENDE

Book en rundvisning

Hvis du er blevet endnu mere nysgerrig - og gerne vil se og opleve Staby Efterskole, så har du mulighed for at booke en rundvisning, hvor du kan fornemme stemningen på efterskolen.