fællesskab med rytme og spring

STABY EFTERSKOLE HAR FOKUS PÅ GYMNASTIK OG BOLD. vi er ikke en idrætsefterskole, men gymnastik og BOLD er meget vigtige og populære områder blandt vore elever.

“Pas på, du ikke bliver grebet af gymnastikken!!
Gymnastikken har så mange kvaliteter. Det sundhedsmæssige, FÆLLESSKABET og selvfølgelig de mange muligheder for at udvikle sine færdigheder inden for rytme og spring” Andreas - 10. klasse

FACILITETER

Vi har nogle fantastiske faciliteter - udendørs såvel som indendørs - bl.a. en nyrenoveret hal, multisal med spejle og et stort og moderne springcenter med klodsgrav, trampoliner og fasttrackbane.

Disse faciliteter bliver selvfølgelig flittigt brugt både i undervisning og fritid.

OBLIGATORISK OG TILBUD/FOKUSFAG GYMNASTIK

Ud over de fem obligatoriske gymnastiktimer ugentligt, har du også mulighed for at vælge gymnastik som både tilbud- og fokusfag. 10. klasse har også en gymnastiklinie. Her har du mulighed for at vælge imellem gymnastiklinje, powertumbling, rytme/dans og gymnastik og bevægelse.

Sidst på året bliver nogle af de obligatoriske gymnastiktimer brugt på at træne atletik. Sammen med 5 andre efterskoler, har vi en idrætsdag, hvor vi kæmper i mange fforskellige discipliner.

Der vil om aftenen også være mulighed for at deltage i både spring- og rytmegymnastik, foruden fodbold, håndbold, volley og badminton samt mange andre fællesaktiviteter.

BLIV RUSTET SOM LEDER/INSTRUKTØR

I 10. klasse har vi lavet en gymnastiklinje. Her bliver eleverne rustet til at være instruktører eller ledere i gymnastik. Her læres de grundlægende teknikker og elevernes føres frem til et Staby lederkursus i gymnastik. Dette er med til at gøre eleven i stand til at være træner i deres lokale idrætsforeninger.

LANDSSTÆVNE 2017

Staby Efterskole deltager selvfølgelig på efterskolernes landsstævnehold i Aalborg - og vi glæder os til at få en fantastisk oplevelse

STÆVNER MV.

I løbet af skoleåret vil Staby Efterskole deltage i forskellige gymnastikstævner og boldturneringer med andre efterskoler.

Derudover laves der omkring 20 gymnastikopvisninger hvert år rundt i landet.

SE ÅRETS OPVISNINGER HER!

MASSER AF GYMNASTIK PÅ STABY

Vil du have meget gymnastik på dit efterskoleophold, så er Staby Efterskole det helt rigtige valg.
Gymnastikken tilpasses forskellige niveauer, så uanset om du aldrig har lavet gymnastik før eller har mange års erfaring, vil der hele tiden være passende udfordringer.