en integreret del af hverdagen

På Staby Efterskole er IT en integreret del af hverdagen,
ikke i et enkelt fag men i dem alle.

På Staby Efterskole følger vi udviklingen og netop derfor er IT en fast del af vores hverdag. Derfor er vi ikke blege for at kalde os en IT-efterskole.

IT tilbydes ikke som et enkelt fag, men som en integreret del i skolens fag.

Du skal medbringe din egen computer, da det er svært at begå sig uden.

Staby Efterskole samarbejder med SkoleIT for at sikre høj kvalitet og stabilitet.

Der er trådløst netværk på skolen, det dækker både undervisningslokaler og elevværelser. Det trådløse netværk er åbent fra kl. 7.00 til kl. 22.30 hver dag.

Skolens lærere har fået udleveret bærbare computere og i alle klasselokaler er der installeret SmartBoard og højttalersystem.

Der er mulighed for at anvende computer ved de skriftlige afgangsprøver.

Eleverne har mulighed for på skolen gratis at benytte ordbogen.com i tysk, engelsk og dansk. Endvidere tildeles eleven Microsoft Office 365 under skoleopholdet.

Så har du lyst til at arbejde med IT som en fast del i din hverdag, er Staby den perfekte IT-efterskole.

Læs mere om alle vores fokus- og tilbudsfag, hvor IT også integreres i mange af dem.

Vidste du, at Staby Efterskole yder skemalagt IT-support for eleverne to gange om ugen?

Eleverne har mulighed for at få support på både PC og Mac, hvis de mangler hjælp til eksempelvis installation af printere, fejl i programmer eller andet. Kan problemet ikke umiddelbart løses, så råder skolen over en lang række lånecomputere.