er du en actionpige?

ØNSKER DU ET BOLDSPIL MED FART OG TEMPO, KROPSKONTAKT, HØJ INTENSITET OG SVED PÅ PANDEN, SÅ VÆLG HÅNDBOLD.

HÅNDBOLD SOM FOKUSFAG

Håndbold på Staby Efterskole er opdelt i piger og drenge, men aktiviteterne tager altid udgangspunkt i den enkelte elev samt holdet som helhed. Dermed sørger vi for, at du bliver udfordret passende i forhold til dit individuelle niveau.

Gennem småspil, øvelser og det færdige spil, vil du løbende øge dine tekniske, taktiske og fysiske evner. Målet er generelt at motivere dig til fysisk aktivitet og give dig gode oplevelser med håndbolden. 

Der bliver jævnligt arrangeret kampe, både internt på skolen, men også mod andre skoler, så du kan få spændingsniveauet skruet op og få prøvet dine færdigheder af.

“Jeg elsker den høje intensitet. Finter, gennembrud og mål. Der sker bare noget hele tiden. Er du en actionpige, skulle du måske vælge håndbold som tilbudsfag.” Læreren

DE OVERORDNEDE MÅL

  • at udvikle dine evner inden for håndboldspillet.
  • at få kendskab til hensigtsmæssige træningsformer og aktiviteter.
  • at udvikle dine samarbejdsevner og forståelse for håndboldspillet og fair play.

 

FAGETS ELEMENTER

Der trænes specifikke ting fra håndboldens ABC, som alle har til formål at forbedre dit tekniske niveau og taktiske spilforståelse. 

Kampe

Der spilles mod andre efterskolen, både i form træningskampe og gældende kampe. Sammen med 3 andre skoler er der etableret et boldspilssamarbejde - kaldet 4-skolecup.

Du kan også vælge fodbold