CAMP STABY for 4. - 8. klasse

Prøv kræfter med magien på staby

Camp Staby gi’r dig en smagsprøve på alt det, som du kan forvente af et efterskoleophold hos os.

CAMP STABY henvender sig til elever i 4. - 8. Klasse.

CAMP STABY er for dig, som skal til at i 4. - 8. klasse. Vi sikrer dig en fed slutning på sommerferien og gi’r dig en smagsprøve på alt det, som du kan forvente af et efterskoleophold hos os på STABY. En fed stemning. 24-7-aktivitet. Et hav af nye venner. Masser af hygge. For ikke at glemme alle vores topgearede faciliteter. – Det’ bare fuld fart frem.

Få luft under vingerne i vores store springcenter. Find din indre Ronaldo på vores moderne kunstgræsanlæg. Få pulsen op i vores mega outdoor-område med klatretårn, bålsteder og masser af andre naturaktiviteter. Eller indtag multisalen med rytme, gymnastik og musik. – Det bli’r så hyg’ligt, bare du ved det!

Hvornår er det?

Fra søndag den 2. august 2020 kl. 16:00 til onsdag den 5. august 2020 kl. 16:00.

Hvad får du?

Du får et fedt ophold med lækkert mad, T-shirt, drikkedunk og mere end hundrede mulige, nye venner. Og vil du gerne have dine gamle venner med, så har vi også plads til dem. Dog efter princippet ”Først til mølle...”

Alt dette koster kun 950,- kr.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeldingen starter torsdag den 26. september 2019 kl. 12:00, og slutter fredag den 1. maj 2020 kl. 12:00. Tilmeldingen er efter princippet ”Først til mølle...”, så det er med at være hurtig. Du tilmelder dig via tilmeldingsformularen. Tryk på tilmeldingsknappen og du er få klik fra den fedeste sommer ever.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 9749 1112 eller post@stabyefterskole.dk.

Tilmeld dig lige her