Faciliteter

I 2022 har vi bygget padelhal med tre lækre baner. De er STANDARD ACE-baner leveret fra TRESS med supercourt kunstgræs med 300W lys. Når du har booket en bane, så kan du frit låne bat og bolde. Der er også mulighed for omklædning og bad i vores to omklædningsrum. Efter kampen kan du slappe af i vores loungeområde med vandautomat. De flotte møbler fra FatTables indbyder til hygge og samtale med de øvrige spillere mellem kampene. Der må ikke indtages alkohol, snus, ryges eller lignende på efterskolens matrikel.

Om Staby Padel

Som elev på Staby Efterskole kan du vælge padel som linje- og valgfag. Det tilbydes også om fredagen for 10. klasse i det, vi kalder 10Fredag. Du kan med andre ord spille padel hver dag i skemaet - og selvfølgelig også i fritiden. Træningen udbydes på alle niveauer. Senest har vi fået Alex Laugesen tilknyttet, der spiller på landsholdet. 

Book bane Køb klippekort

Vil du leje padelhallen?

Hvis du vil leje padelhallen eller lave et arrangement med padel, så er du altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail og hør nærmere om mulighederne. 

Kontakt os

Find andre spillere

Mangler du en ny makker eller spillere til kampe, så prøv vores Facebook-gruppe. Vi arrangerer også Americano og Mexicano for øvede og begyndere.

Se gruppen

Hør mere om efterskolen

Et år på efterskole er personlig udvikling i et stærkt fællesskab. Vi har over 25 forskellige linje- og valgfag og fede faciliteter. Book en rundvisning og hør mere. 

Book rundvisning

FAQ

Q: Er der WIFI i padelhallen? 
A: Ja, du kan let komme på gratis trådløst internet. Find netværket STABY-PADEL og indtast koden Staby2022. 

Q: Hvad er der af særlige regler i padelhallen?
A: På banerne skal man være omklædt og bære indendørssko - tennissko eller lignende. Vær særligt opmærksom på, vi er en efterskole og der derfor ikke må indtages alkohol, snus, ryges el. lign. på matriklen. Ordensregler fremgår af skilt i hallen. 

Q: Hvad gør jeg, hvis jeg har booket en forkert tid eller vil aflyse?
A: Du kan ikke selv aflyse. Send os en mail eller skriv til os på Messenger

Q: Kan jeg låne bat og bolde? 
A: Ja, lån af bat og bolde er inkluderet i banelejen og må bruges i det bookede tidsrum. Du kan også købe et rør med bolde til 50 kr. via MobilePay 666279.

Lyst til at spille padel? Book nemt en bane lige nu.