Dit efterskoleår Dine muligheder

Efterskolernes dag 2023
24. september kl. 13-17

Det er fedt at miste jordforbindelsen. Få det store sug i maven. Turde springe ud. Give slip. Bare åbne øjnene.

På STABY kan du boltre dig i mere end 25 udfordrende linje- og valgfag. Vi arbejder målrettet for, at du får endnu flere timer med de fag, som du brænder for. Vi har fede faciliteter og en super lækker kunstgræsbane. Opvisninger, camps, fællesrejse, skitur, musical, turneringer, stævner og meget mere. Og nu kan du også spille padel i vores nye hal. 

Men ta’ ikke fejl. Først løser vi de bundne opgaver. Engageret læring, personlig udvikling og veluddannede lærere. Sund kost, fordybelse og lektierne. Alt det jordnære. For sådan er vi også på STABY... og så har vi det bare hyggeligt imens. 

Besøg os og kom tættere på dit bedste år nogensinde. 

I 10. klasse sætter vi fredagen af til fordybelse og afprøvning af helt nye områder, hvor du kommer til at skubbe til egne grænser. Det kunne fx være golf, surf, rapelling, dykning, padel, filmproduktion, wellness m.m. 

Forhindret? Book rundvisning.

Book rundvisning

Nu kan du dyrke den populære sport - PADELTENNIS. Vi har nemlig opført en ny og moderne hal med tre lækre baner.

Guld Dennis har været på besøg og viser dig her mange af skolens muligheder og tager dig lidt tættere på hyggen og efterskolelivet.

Vi viser dig efterskolen

Når du ankommer, så står vi klar til at give dig en rundvisning på hele efterskolen, hvor du kan opleve vores moderne og lækre faciliteter og få et indblik i hverdagen på Staby Efterskole. 

...og besvarer spørgsmål

Efter rundvisningen byder vi på kaffe og kage imens vi besvarer dine spørgsmål. Vores lærere er klar i spisesalen til at forklare det hele mere i dybden, så du får svar på alt det, som du gerne vil vide mere om. 

Er du forhindret?

Hvis du er forhindret i at besøge os på Efterskoles Dag? Book en rundvisning, når det passer dig. Elever viser dig rundt efterfølgende får du svar på alle dine spørgsmål. Book din personlige rundvisning lige her