Sang og musik skaber sammenhold

PÅ STABY EFTERSKOLE ER SANG OG MUSIK EN VIGTIG DEL AF HVERDAGEN

Med sang, sammenspil, musikformidling, performance og medbestemmelse vil Staby Efterskole være med til at give dig en alsidig musikoplevelse. Musikundervisningen er derfor varierende i sit indhold og samtidig med mulighed for mange forskellige valgmuligheder, så du kan arbejde med lige præcis det område, der interesserer dig.

TEORI OG PRAKSIS GÅR HÅND I HÅND

I musikfagene er målet først og fremmest, at du vælger et instrument, og at du med praktiske og teoretiske øvelser lærer at spille på dette, for derefter at kunne deltage i sammenspil i forskellige stilarter.

Nøgleord for musiklinien er spil selv - sammenspil - oplevelse - diskussion - sang - teori - lytte - musikprojekter. Der kræves ingen specielle forudsætninger for at vælge musiklinjen, dog forventer vi, at du har en fornemmelse for musikken.

Hovedsigtet med sammenspil som tilbudsfag er det samme som ved fokusfag.

MASSER AF MUSIKALSKE MULIGHEDER

På Staby Efterskole er musik mange ting. Du kan fx lære at spille på guitar eller spille sammen i band. Skolen er godt udrustet med musikinstrumenter, scene med professionelt lys og lyd og nyistandsatte musiklokaler. 

Der laves mange aktiviteter for at sikre sammenholdet og de nære relationer, som er afgørende for at kunne spille sammen. 

Skolen arrangerer musikkens døgn, musikfestival, tager på musikturne og laver hvert år en musical. Desuden har har vi også tradition for en hyggelig forårskoncert.

Staby Efterskole handler selvfølgelig ikke kun om musik, og vi har stort fokus på at kroppen skal aktiveres for at give hovedet energi. Læs om dine muligheder for at dyrke gymnastik på dit efterskoleophold.