Dit efterskoleår Dine muligheder

Efterskolernes Aften bliver til besøgsdage med rundvisninger

Grundet COVID-19 bliver Efterskolernes Aften ikke afviklet som vi plejer. Vi erstatter den med pre-bookede, individuelle rundvisninger til besøgsaftener, så vi kan værne om din sikkerhed og trygt vise dig og familien efterskolen. Book din rundvisning allerede nu.

Det er fedt at miste jordforbindelsen. Få det store sug i maven. Turde springe ud. Give slip. Bare åbne øjnene.

På Staby kan du boldre dig i mere end 20 udfordrende tilbuds- og fokusfag. Fire stærke linjer i gymnastik, fodbold, musik og outdoor, hvor du får ledererfaring. Fede faciliteter med bl.a. lækker kunstgræsbane. Skitur, musical, turneringer og stævner og meget, meget mere.

Bare drøm - sammen gør vi drømmene til virkelighed.

Men ta’ ikke fejl. Først løser vi de bundne opgaver. 
Engageret læring, personlig udvikling og veluddannede lærere. Sund kost, fordybelse og lektierne. Alt det jordnære. For sådan er vi også på STABY... og så har vi det bare hyggeligt imens. 

HUSK - du skal booke rundvisningen på forhånd!

Se de lækre faciliteter og mærk hyggen

Staby Efterskole skal opleves helt tæt på. Kun ved at besøge os får du indblik i den helt særlige ånd, hygge og det stærke fællesskab. Book en rundvisning og kom lidt tættere på dit bedste år nogensinde. 

Rundvisning

Vi giver en rundvisning på skolen hvor du kan opleve vores moderne faciliteter og få et indblik i hverdagen på Staby Efterskole.

...og afstand

Du skal booke på forhånd
Vi tager selvfølgelig behørig COVID-19-hensyn. Du skal derfor booke en tid på forhånd. Alle rundvisninger sker med mundbind og god afstand. 

Book rundvisning lige her

#stabyefterskole kan blive din hverdag