Dit efterskoleår Dine muligheder

EFTERSKOLERNES Aften 2024
Onsdag d. 10. januar 2024 kl. 18-21

Det er fedt at miste jordforbindelsen. Få det store sug i maven. Turde springe ud. Give slip. Bare åbne øjnene.

På STABY kan du boltre dig i mere end 25 udfordrende linje- og valgfag. Vi arbejder målrettet for, at du får endnu flere timer med de fag, som du brænder for. Vi har fede faciliteter og en super lækker kunstgræsbane. Opvisninger, camps, fællesrejse, skitur, musical, turneringer, stævner og meget mere. Og nu kan du også spille padel i vores nye hal. 

Men ta’ ikke fejl. Først løser vi de bundne opgaver. Engageret læring, personlig udvikling og veluddannede lærere. Sund kost, fordybelse og lektierne. Alt det jordnære. For sådan er vi også på STABY... og så har vi det bare hyggeligt imens. 

Besøg os og kom tættere på dit bedste år nogensinde. 

Book din rundvisning her

Vi viser dig efterskolen

Når du ankommer, så står vi klar til at give dig en rundvisning på hele efterskolen, hvor du kan opleve vores moderne og lækre faciliteter og få et indblik i hverdagen på Staby Efterskole. 

...og besvarer spørgsmål

Efter rundvisningen byder vi på lidt lækkert imens vi besvarer dine spørgsmål. Vi sidder klar til at forklare det hele mere i dybden, så du får svar på alt det, som du gerne vil vide mere om. 

Er du forhindret?

Hvis du er forhindret i at besøge os på Efterskoles Aften? Book en rundvisning, når det passer dig. Elever viser dig rundt efterfølgende får du svar på alle dine spørgsmål. Book din personlige rundvisning lige her

#stabyefterskole kan blive din hverdag