en Dagligdag med indhold

Dagligdagen på Staby Efterskole byder på talrige udfordringer, personlig udvikling og hygge. Du kommer til at udvikle dig på alle parametre. Du vil komme til at flytte dig bogligt, du får lov til at udvikle dine sociale kompetencer, og du bliver mere moden og selvstændig.

Hvad enten det er hverdag eller weekend, så er der et indholdsrigt program med struktur og spændende udfordringer. For at sikre genkendelighed, så er dagenes opbygning ofte ens, men det er indholdet sjældent. Du kan i hverdagene sætte dit eget præg på dit skema gennem valg af linje-, fokus- og tilbudsfag. Du kan om aftenen foreslå aktiviteter, selv udbyde fællesaktiviteter eller deltage i det allerede planlagte - hos os er der program for hele dagen, så du kommer ikke til at kede dig. Du vil især i starten synes, at det er rigtig hårdt, og du vil være træt, når du når til weekenden, men du vil også erfare, at du langsomt men sikkert vil kunne overkomme mere og mere. Du er simpelthen kommet op i tempo. 

Vi har en lang række fastlagte weekender, men det betyder ikke, at du ikke må blive en helt almindelig weekend. Her vil du kunne opleve skolen på en anden måde. Der bliver tid til måske at møde nye kammerater i nye sammenhænge, som alt sammen kan være med til at gøre opholdet endnu bedre. Du vil opleve, at på Staby Efterskole står tiden aldrig stille. 

Læs mere om dagligdagens opbygning ved at klikke på knapperne nedenfor.  

Læs om hverdagen Læs om fritiden Læs om weekender

“Det at være omgivet af så mange mennesker hele tiden kan til at begynde med være ret grænseoverskridende, men inden længe går det i blodet på én. Når man så er hjemme på weekend, synes man, det er alt for stille og kedeligt, og man savner at komme tilbage til kammeraterne på skolen igen.” En elev