Nyheder

Stort og småt fra Staby Efterskole lige til at skrive i din kalender

29
sep

Efterskolernes Dag

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi til Efterskolernes Dag og find ud af, om vi er noget for dig. Her kan se de fede faciliteter, alle vore spændende fag og endda selv prøve at være med.

Læs mere
04
aug

Camp Staby 2019

CAMP STABY – som afvikles i slutningen af sommerferien – gi’r dig en smagsprøve på alt det, som du kan forvente af et efterskoleophold hos os på STABY. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

06
apr

Staby Cup 2019

Staby Efterskole byder velkommen til et opstartsstævne for 8-mandshold. Alle interesserede U11 og U12 B-hold inviteres til dette stævne, som giver en fælles start på forårets turneringer. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

05
apr

Musikkens Døgn 2019

MUSIKKENS DØGN på STABY efterskole er for dig, der går i 4. - 8. klasse og er vild med musik, sammenhold og hygge. Vi bruger et døgn sammen, hvor vi udvikler os musikalsk og nyder at være sammen om vores fælles interesse. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

09
jan

Efterskolernes Aften

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi Staby Efterskole til Efterskolernes Aften og find ud af, om vi er noget for dig. Tag familien med og oplev hyggen, sammenholdet og de fede faciliteter helt tæt på.

Læs mere
14
dec

Jump and Dance 2018

Jump and dance på Staby Efterskole er for dig, der går i 5. - 8. klasse, har mod på nye udfordringer og er vild med gymnastik, spring, rytme eller dans. Uanset om du er dreng eller pige, nybegynder eller øvet, kan du være med - vi tilpasser niveauet til DIG. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

15
aug

Skolestart 18/19

Vi håber, at du er klar på det bedste år nogensinde! Den 15. august 2018 kl. 15.00 går det løs for årgang 2018/19.

27
maj

Forårsmessen 2018

Velkommen til en aften, hvor vi sætter fokus på det gode håndværk. Et nyt og spændende arrangement, hvor du kan se produkter fra billedkunst, læderværksted, trædrejning, madlavning, syning, design og musik.

Læs mere
01
feb

Opvisningsplan 2018

Her kan I se opvisningsplanen for forårets gymnastikopvisninger. Planen opdateres løbende. 

Læs mere