Nyheder

Stort og småt fra Staby Efterskole lige til at skrive i din kalender

08
jan

Efterskolernes Aften

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi Staby Efterskole til Efterskolernes Aften og find ud af, om vi er noget for dig. Tag familien med og oplev hyggen, sammenholdet og de fede faciliteter helt tæt på.

Læs mere
29
sep

Efterskolernes Dag

Vil du gerne på efterskole? Kig forbi til Efterskolernes Dag og find ud af, om vi er noget for dig. Her kan se de fede faciliteter, alle vore spændende fag og endda selv prøve at være med.

Læs mere
14
aug

Skolestart 19/20

Vi håber, at du er klar på det bedste år nogensinde! Den 14. august 2019 kl. 15.00 går det løs for årgang 2019/20.

04
aug

Camp Staby 2019

CAMP STABY – som afvikles i slutningen af sommerferien – gi’r dig en smagsprøve på alt det, som du kan forvente af et efterskoleophold hos os på STABY. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

25
maj

Jubilar- og gl. elevdag

Lørdag d. 25. maj 2019 vil vi gerne invitere tidligere elever til gammel elevdag samt til jubilardag. HUSK du er jubilar, det år du stopper på skolen. 

Læs mere
06
apr

Staby Cup 2019

Staby Efterskole byder velkommen til et opstartsstævne for 8-mandshold. Alle interesserede U11 og U12 B-hold inviteres til dette stævne, som giver en fælles start på forårets turneringer. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

05
apr

Musikkens Døgn 2019

MUSIKKENS DØGN på STABY efterskole er for dig, der går i 4. - 8. klasse og er vild med musik, sammenhold og hygge. Vi bruger et døgn sammen, hvor vi udvikler os musikalsk og nyder at være sammen om vores fælles interesse. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.

29
mar

Bedsteforældredag

Vi glæder os til at se bedsteforældrene til en dejlig dag med sang, musik, fortælling og gymnastik - men også masser af snak, kaffe og hygge med dit barnebarn.

Læs mere
19
mar

Opvisningsaften på STABY

Så indbydes der igen til et brag af en opvisningsaften på Staby Efterskole. En aften med gymnastikken og fællesskabet i fokus. Det her må du ikke gå glip af.

Læs mere
31
jan

Opvisningsplan 2019

Her kan I se opvisningsplanen for forårets gymnastikopvisninger. Planen opdateres løbende. 

Læs mere
14
dec

Jump and Dance 2018

Jump and dance på Staby Efterskole er for dig, der går i 5. - 8. klasse, har mod på nye udfordringer og er vild med gymnastik, spring, rytme eller dans. Uanset om du er dreng eller pige, nybegynder eller øvet, kan du være med - vi tilpasser niveauet til DIG. Læs mere på hjemmesiden under FOR BØRN.