Fodbold for friske fodboldglade piger

“Der er rigtig mange dygtige pigefodboldspillere på Staby Efterskole. Koncentrationen og træningen er i top, så der er god læring og intensitet til træning.” Sofie - 9. kl.

KUNSTGRÆSFODBOLDBANE

“Vi arbejder seriøst på at udbygge vores fodboldtilbud. Som bevis på det, er der etableret en ny kunststofbane, græsbane og træningsanlæg. Du kan nu vælge 6 lektioners fodbold om ugen.” Anders Boll Mikkelsen - forstander

Er du det nye kvindelige svar på Messi eller Ronaldo?.. 

Har du nysgerrigheden, viljen, gejsten, og gåpåmodet til at ville udvikle dig og blive en bedre fodboldspiller inden for alle spillets facetter - skal du være mere end velkommen.

Fodbold er et fokusfag og eller et tilbudsfag på efterskolen, og der trænes derfor tirsdag og torsdag (fokusfag) og mandag (tilbudsfag) - udendørs uanset hvordan vejret er. Der lægges vægt på teknisk træning og omgangen med bolden, således hver enkel får mulighed for at rykke sig.

 

Fodbold er som bekendt en holdsport, hvorfor taktisk forståelse og generel fodboldteori er en integreret del. Vi deltager med både pige- og drengehold i mesterskab for efterskoler inde såvel som ude. Der afholdes en turnering med 3 andre omkringliggende efterskoler for både 1. og 2. hold.

Det tilstræbes hermed, at alle får mulighed for at komme ud og spille kampe på passende niveau.Drenge og piger træner hver for sig, men ved specialtræning, f.eks. afslutnings- og målmandstræning, kan enkelte spillere tages ud og træningen gøres mere specifik.

 

2 trænere er tilknyttet, hvormed det forsøges at gøre træningen så varieret og motiverende som muligt. Vælg fodbold, hvis du har lysten til at give den fuld gas i medgang og modgang uanset vejret :) - hvis du har lyst til store oplevelser og et sammenhold, der kræver 100% af alle!..