CAMP STABY for 4. - 7. klasse

Prøv kræfter med magien på staby

Camp Staby gi’r dig en smagsprøve på alt det, som du kan forvente af et efterskoleophold hos os.

CAMP STABY henvender sig til elever i 4. - 7. Klasse.

På STABY efterskole vil vi gerne tilbyde dig, der går i 4. - 7. klasse en rigtig spændende og aktiv oplevelse i din sommerferie. Du kommer til at prøve nye og anderledes udfordringer - hos os står tiden aldrig stille. Fuld fart frem og masser af hygge - sådan er CAMP STABY!

Få luft under vingerne i vores store springcenter. Find din indre Ronaldo på vores moderne kunstgræsanlæg. Få pulsen op i vores mega outdoor-område med klatretårn, bålsteder og masser af andre naturaktiviteter. Eller indtag multisalen med rytme, gymnastik og musik. – Det bli’r så hyg’ligt, bare du ved det!

Hvornår er det?

Fra søndag den 4. august 2019 kl. 16:00 til onsdag den 7. august 2019 kl. 16:00.

Hvad får du?

Du får et fedt ophold med lækkert mad, T-shirt, drikkedunk og mere end hundrede mulige, nye venner. Og vil du gerne have dine gamle venner med, så har vi også plads til dem. Dog efter princippet ”Først til mølle...”

Alt dette koster kun 950,- kr. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeldingen starter torsdag den 27. september 2018 kl. 12:00, og slutter onsdag den 1. maj 2019 kl. 12:00. Tilmeldingen er efter princippet ”Først til mølle...”, så det er med at være hurtig. Du tilmelder dig via tilmeldingsformularen. Tryk på tilmeldingsknappen og du er få klik fra den fedeste sommer ever. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 9749 1112 eller post@stabyefterskole.dk.

Tilmeld dig lige her