FINTER, TEMPO, DRIBLINGER, SKUD OG MÅÅÅÅÅÅl

Fodbold for friske tekniske drenge

Er du den nye Messi eller Ronaldo..

Eller har du bare lyst til at komme ud og lave øvelser, skyde på mål eller spille 11-mands fodbold? Så skal du være meget velkommen.

Det vigtigste er, at du har gåpåmodet til at ville udvikle dig og blive en bedre fodboldspiller inden for alle fodboldspillets facetter.

 

 

Fodbold er et fokusfag og eller et tilbudsfag på efterskolen, og der trænes derfor tirsdag og torsdag (fokusfag) og mandag (tilbudsfag) - i nærmest al slags vejr. Der lægges vægt på teknisk træning og omgangen med bolden, således hver enkelt spiller får mulighed for at rykke sig.

Fodbold er som bekendt en holdsport, hvorfor taktisk forståelse og generel fodboldteori er en integreret del. Vi deltager med både pige- og drengehold i mesterskab for efterskoler i såvel inde- som udendørsfodbold. Der afholdes en turnering med 3 andre naboefterskoler for både 1. og 2. hold.

Fra og med skoleåret 2019-20 er vi tilmeldt SKOLELIGAEN.

Det tilstræbes, at alle får mulighed for at komme ud og spille kampe på passende niveau. Drenge og piger træner hver for sig, men ved specialtræning, f.eks. afslutnings- og målmandstræning, kan enkelte spillere tages ud og træningen gøres mere specifik.

3 trænere er tilknyttet, så det forsøges at gøre træningen så varieret og motiverende som muligt. Vælg fodbold, hvis du har lysten til at give den fuld gas i medgang og modgang uanset vejret :) - hvis du har lyst til store oplevelser og et sammenhold, der kræver 100% af alle!..

På Staby Efterskole tilbyder vi også håndbold som tilbudsfag

“Fodbold på Staby Efterskole er genialt. Det er så fedt at komme ud og træne på det nye fodboldanlæg, og fodboldlærerne er super dygtige” Jeppe - 10. klasse

KUNSTGRÆS FODBOLDBANE

Vi arbejder seriøst på at udbygge vores fodboldtilbud. Som bevis på det, er der etableret en en ny kunststofbane og træningsanlæg. Du kan nu vælge 6 lektioners fodbold om ugen.