er du en actiondreng?

Ønsker du et boldspil med fart og tempo, kropskontakt, høj intensitet og sved på panden, så vælg håndbold.

“Jeg elsker den høje intensitet. Spillet, der bølger frem og tilbage. Finter, gennembrud og mål. Der sker bare noget hele tiden i en håndboldkamp.” Kristian - elev

HÅNDBOLD som Valgfag

I håndbold på Staby Efterskole er piger og drenge sammen, men aktiviteterne tager altid udgangspunkt i den enkelte elev samt holdet som helhed. Dermed sørger vi for, at du bliver udfordret passende i forhold til dit individuelle niveau.

Gennem småspil, øvelser og det færdige spil, vil vi løbende øge dine tekniske, taktiske og fysiske evner. Målet er generelt at motivere dig til fysisk aktivitet og give dig gode oplevelser med håndbolden.

Der bliver jævnligt arrangeret kampe, både internt på skolen, men også mod andre skoler, så du kan få spændingsniveauet skruet op og få prøvet dine færdigheder af.