Spring og powertumbling

Spring/powertumbling som linjefag

Dette linjefag er for dig, der brænder for at blive en bedre springgymnast. Med 2 x 2 timers træning om ugen, vil vi både få tid til at gå i dybden med teknikken bag springene og udvikle på de færdige spring. Fagets motto er: “Gentagelser er vejen til succes”.

Så har du et brændende ønske om at blive en endnu bedre springer, end du er på nuværende tidspunkt, så er Spring/ Powertumbling det helt rigtige linjefag for dig!

Spring som valgfag

Er du vild med at springe havetrampolin? Har du lysten til at springe endnu mere som f.eks. stor/mini-trampolin, forlæns og baglæns banespring? Så er Spring som valgfag lige noget for dig! Vi vil i løbet af den ugentligt 1,5 times træning komme omkring en masse teknikstationer, men selvfølgelig også træne de færdige spring. Har du lysten og energien, så kan du i dette fag virkelig flytte dine færdigheder.

Spring for piger

Er du pige og vil du udvikle dig til en bedre springer? Har du lysten til at springe stor/mini-trampolin, forlæns og baglæns banespring? Så er valgfaget Spring for piger lige noget for dig! Vi vil i løbet af den ugentligt 1,5 times træning komme omkring en masse teknikstationer, men selvfølgelig også træne de færdige spring. Vi er klar på at gøre dig til en bedre springer, hvis du har lysten og viljen.

 

Spring/powertumbling findes både som linjefag OG som valgfag
- OG I EN UDGAVE KUN FOR PIGER.

“Vores fantastiske springcenter med bl.a. klodsgrav, giver optimale betingelser for at dygtiggøre sig inden for spring.

Mange elever bliver grebet af de mange muligheder og udfordringer, der ligger i at blive en dygtig springer.” Gymnastiklærerne