nå nye højder med Spring og powertumbling

vores springcenter giver så meget lyst til at springe. faciliteter og undervisere er helt i top - har du gejst og vilje - vil du gøre store fremskridt uanset niveau.

SPRING/ POWERTUMBLING SOM FOKUSFAG

Dette fokusfag er for dig, som brænder for at blive en bedre springer/ tumbler.  Med 2 x 1.5 times intensiv træning om ugen, vil vi både få tid til at gå i dybden med teknikken bag springene og udvikle på de færdige spring.

Fagets motto er: "Gentagelser er vejen til succes". Så har du et brændende ønske om at blive en endnu bedre springer, end du er på nuværende tidspunkt, så er Spring/ Powertumbling det helt rigtige fokusfag for dig!

SPRING SOM TILBUDSFAG

Vil du udvikle dig til en bedre springer? Har du lysten til at springe stor/mini-trampolin, forlæns og baglæns banespring? Så er spring som tilbudsfag noget for dig!

Vi vil i løbet af den ugentlige 1.5 times træning komme omkring en masse teknikstationer, men selvfølgelig også træne de færdige spring. Vi er klar på at gøre dig til en bedre springer, hvis du har lysten og viljen.

“Jeg var fodboldspiller, da jeg startede på Staby Efterskole, men hurtigt blev jeg grebet af de mange muligheder i springcenteret. Så fodbolden blev pludselig min 2. prioritet.” elev 2018