Dit efterskoleår Dine muligheder

Mange muligheder

Udforsk alle sider af dig selv og søg nye udfordringer gennem mere end 25 forskellige valg- og linjefag.
Se dine fag her

Padeltennis på vej

Vi bygger en lækker padeltennis-hal med tre baner. Prøv den populære sport og få det som en del af dit faste skema.
Læs mere om padel

Book en rundvisning

Kig forbi inden tilmelding. Mærk den hjemlige og hyggelige stemning i dejlige omgivelser og se om vi er noget for dig.
Book din rundvisning her

Vil du have en rundvisning?

Efterskolernes Aften 2022 erstattes i år af individuelle rundvisninger. Vi har fundet en masse datoer, som du kan vælge imellem. Hver familie får egen guide og efterfølgende oplæg med svar på alle jeres spørgsmål.

Fodbold

Fodbold

Er du den nye Messi eller Ronaldo? Eller har du bare lyst til at komme ud og lave øvelser, skyde på mål eller spille 11-mands fodbold? Så skal du være meget velkommen.

Læs mere om fodbold

Spring

Spring

Vores springcenter giver så meget lyst til at springe. Faciliteter og undervisere er helt i top - har du gejst og vilje - vil du gøre store fremskridt uanset niveau.

Læs mere om spring

Rytme og dans

Rytme og dans

Elsker du at lave gymnastik og dans? Så er Rytme eller Dans det rette fag for dig. Giv dig i kast med nye udfordringer og brug tid på at dygtiggøre dig.

Læs mere om rytme og dans

Musik

Musik

Musik er for dig, som gerne vil spille sammen med andre og fyre god energi af i et musiklokale. Du kan også deltage i musikturné, koncerter og workshops.

Læs mere om musik

Kreativt

Kreativt

Du kan være kreativ gennem flere håndværksfag. Sy og design dit eget tøj, lær at dreje flotte ting i træ, mal et kunstværk og mange andre ting.

Læs mere om de kreative fag

Camps og events

Camps og events

Camp Staby er for dig, som skal til at i 4. - 8. klasse. Det er fed stemning. 24-7-aktivitet. Et hav af nye venner. Masser af hygge. Topgearede faciliteter. – Det’ bare fuld fart frem.

Læs mere om camps og events

10Fredag

10Fredag

Nyhed for 10. klasse. Nu kan du virkelig prøve mange fede ting. Du vælger mellem en lang række fag og har det intenst i 3 uger - herefter er det videre til noget nyt.

Læs mere om 10Fredag

Linjefag

Linjefag

Dit linjefag har du to gange om ugen i 4 timer. Her kan du virkelig fordybe og dygtiggøre dig imens du boltrer dig i vores fede faciliteter.

Læs mere om linjefag

Valgfag

Valgfag

Der er rigtig mange muligheder på STABY. To eftermiddage om ugen har du valgfag, hvor du kan prøve nye ting af eller måske forfølge gamle interesser. God fornøjelse.

Læs mere om valgfag